Nattligt äventyr 30 April Söndag 08:46
Jag gick och la mig kl 23 igår. Kl 23.30 vaknar jag av att Tobias ger av ett avgrundsvrål, rusar upp ur sängen, i nästa sekund så ligger jag på golvet ute i hallen, men en otrolig smärta i högerhanden. Vad jag exakt gjorde vete gudarna, men lillfingret är kaputt, ingen större fara, men det gör skapligt ont och man blir bra handikappad. Så nu känns genast livet bättre *trött*

Annars var dagen igår hyfsat bra. Tobias sov ju inget på dagen, så jag släpade ut honom på promenad och besök i lekparken i 2h. Sedan åt vi våfflor till mellis (brödrostvåfflor, smidigtoch enkelt). Anders kom hem mellan 15.30-17. Sedan var det fullt sjå att hålla Tobias vaken tills han fick gå och sova vid 18.15. Han somnade samma sekund som jag la honom ned.

Alexander han klarar iaf att sitta lite längre stunder i babysittern nu iaf, innan han skriker lungorna ur sig Jag gick och la mig kl 23 igår. Kl 23.30 vaknar jag av att Tobias ger av ett avgrundsvrål, rusar upp ur sängen, i nästa sekund så ligger jag på golvet ute i hallen, men en otrolig smärta i högerhanden. Vad jag exakt gjorde vete gudarna, men lillfingret är kaputt, ingen större fara, men det gör skapligt ont och man blir bra handikappad. Så nu känns genast livet bättre *trött*

Skall bli spännande och se hur dagen fortlöper.

Samma dag: 21:18

Efter att Tobias sovit vila i 2 h (och jag shoppat 2 nya sjalar på nätet ) så bar det av till Tobias och Alexanders mormor, vi skulle hämta upp henne för att sedan åka till hennes jobb och kopiera besiktningspapprena på huset som vi inte längre skall köpa. Finemang, till Solna och fixade det. Sedan åkte vi vidare mot Kungsängen för att lämna in dem in person, eftersom mäklaren annars inte skulle ha papprena förräns på tisdagen. Men vi kom inte så långt, på rinkebyleden så noterar jag plötsligt att både en och två och typ nästan alla lampindiaktorer på panelen lyser... hmm funderar ett kort litet tag, ser sedan att värmeindiaktorn har skutit tvärt i höjden och ligger nu på rött....shit!
Ringer Anders (blond som man är...) i Hjulstakorset svänger jag av, in på en grusplan och stannar, upp med motorhuven och kan efter lite kikande konstatera att det är fläktremmen som är av. Utan fläktrem rullar inte bilen... SABLAR! För att göra en lång histora (5 h) kort så fick Christina komma och hämta oss och skjutsa oss till Bromma (eftersom Johnny inte kunde köra, pga fest dagen innan och Richard var inte hemma.) sedan åkte jag och Johnny till ok, till bilen, till micro, till annat ok och sedan till annat ok. Detta resulterade i 2 olika fläktremmar....på plats kunde vi sedan konstatera att ingen passade. DÅ frågar Johnny: ni har ingen som ligger i bilen? Jag bara tittade på honom... och JO NATURLIGTVIS hade vi det *blir så djävla trööööttttt*
Sedan tog det 10 minuter så var det klart. Allt hade i varje fall funkat bra med mamma som var ensam hemma med Tobias och Alex. Hem kom vi vid 19.30 och Tobias kom i säng vid 20.00.
Supernice dag på mer än ett sätt, eller jag ändrar mig, supernice VECKA...*ironin bara haglar*

Med hopp om livet... 12 April Onsdag
Oj oj, är nu inne på dag 4 av 7 innan Anders kommer hem igen. Dagen idag var ändå överkomlig. Började med en liten Alexander som högljud proklamerade att han ville ha käk kl 06,15 och då naturligtvis väckte sin trötta storebror... Jaha bara att masa sig upp då. Jag kom så långt så jag värmde en vällingflaska satte på Lady och Lufsen (storfavorit just nu) och sedan bäddade vi ned oss. Aahhhh frid i 70 minuter. Sedan var det dax för frukost.

Hade sovit bra inatt så tålamodet var bättre än igår...och det höll genom gemensam dusch/bad medans Alexander sov i babysittern, under lunchen, under vilostunden, som betod av 5 minuters vrålande innan jag tog upp Tobias (vis av erfarenheten igår). Sedan skulle vi ut och handla... DÅ brast tålamodet.... men ut kom vi iaf tillslut. Trist nog så regnade det så vi gick bara fram och tillbaka till affären. När vi kom hem så vägrade Tobias kliva ur vagnen, så jag började plocka in varorna. När jag kommer ut i hallen så sitter ungen upp och sover... Jahaja, han fick sova i 40 min innan jag väckte honom och sedan fick jag ägna nästan en timme till att trösta ledset barn...Resten av dagen har förflutit friktionsfritt. Vi lagade mat tillsammans med Alex sovande i Mobyn.
Tobias lagade paprika med mkt salt, peppar & vatten...mmmm smarrigt. Efter maten som till och med Tobias åt, så mös vi med liite piggelin och sedan var det sussadax för alla under 3år. Alex har tyvärr inte riktigt hajat så han är fortfarande vaken.... Med hopp om livet så hoppas vi på en bra dag imorgon med.