30 år 15 Augusti
Det måste räknas som gaaanska många vuxenpoäng nu när man passerat 30-strecket! Denna tilldragelse skedde närmare bestämt igår! Det var en trevlig dag, med firande av familjen på morgonen. Blev till och med uppvaktad på jobbet, och det var ju snällt. På söndag så kommer närmaste släkten och över och äter lite tårta. Det ska bli trevligt.

Idag är Anders på bröllopsfest, imorgon blir det kräftskiva och så min (och Anders) tårtkalas på sön. Nästa helg bär det av på Helsingforskryssning för mig och maken då vi firar 1-årig bröllopsdag! Tiden går fort när man har roligt. 11 år sedan vi träffades nu...Hemma sedan länge 8 Augusti
Hej hej, orken till att uppdatera har inte funnits (jag har ju semester ;-) )
Men iaf nu tar jag mig i kragen. Semestern var mycket bra, med tält så lyckades vi pricka in den soligaste tiden och var bla i Vimmerby på Astrid Lindgrens Värld, ca 1 vecka i Västervik en kort sväng till E-tuna och så hem. Underbart väder och både ungarna och vi tyckte det var kanon att tälta. Mormor och morfar kom ned några dagar i Västervik och slog upp sitt tält bredvid vårt. TREVLIGT var det!

Nu är vi iaf hemma sedan nästan 2 veckor, Anders började i skolan i måndags och eftersom det mest regnar så hittas det inte på så mkt. Igår åkte barnen och jag till Mulle Meck parken och var där i 2 timmar i lätt regn. Idag ska vi hem till Edvin och Linn med päron, på lördag så hoppas vi på lite bättre väder så vi kan ta oss till lådbilslandet, vilket nog har varit en klar favorit i sommar. Vi tänkte ta det som ett avslut på semestern.
På måndag är det back to reality!

Min klara tanke ÄR att uppdatera semestern lite mer detaljerat med bilder och dyl.. men det dröjer nog en vecka eller så...