TOBIAS 4 ÅR

Den 26 april var det barnkalas. Tobias hade bjudit in alla nyckelpigor på dagis: Leo, Mattias, Lorin och Lara. Dessutom så bjöd han in Adam på gatan och så var såklart Alexander med. Eftersom Anders var sjuk så kom mormor och morfar och hjälpte till med kalset. Leo mamma Kattis var även hon kvar och hjälpte till.

Presentöppning i hallen när barnen kommer, en hel del bilar, traktorer, en Blixten Mc queen tröja och en pruddkudde (som jag nästan tror var höjdpunkten), en liten motorcykel, ett set: flodhäst, elak gubbe, bur och vagn, ett skumgummiplan som man kan skjuta iväg, en helikopter som man kan få att flyga. Lyckade presenter och en mycket glad och tacksam Tobias.


Alexander kände sig nog lite utanför när hela huset stormades av 4-åringar, så då plockade jag fram hans paket som mormor hjälpte honom med. Alexander var för övrigt den enda som gillade min aktivitet: ritning...så ritade han även lite i sitt eget ansikte :-D


Tårtan som jag och barnen gjort tillsammans:


Här sitter hälften av skaran och äter tårta, glass och kex.


Gott med tårta tycker Alexander


Och Tobias


Efter fikat så lekte barnen, jag ställde in en skål med popcorn och då blev det tyst, ungarna stod runt bordet och formligen vräkte i sig popcorn tills de var slut,
så fortsatte de leka. Sedan var det fiskdamm, alla fick en "blåsflärp" eller vad det heter, låter gör de iaf och roligt hade barnen det:När de hade käkat lite godis och blåst åt varandra i flärparna och skrattat tills de kiknat, så gick vi ut och blåste såpbubblor, tills alla föräldrar kom.

Ett lyckat kalas - helt enkelt :-D


27 april
Tanken idag var att det skulle vara kalas för släkt och vänner, men eftersom Anders fortfarande var sjuk så beslöt vi oss för att ställa in det. Mormor och morfar, Sandra och Richard kom förbi i allafall och vi fikade. Men det bästa av allt tror jag var att Tobias fick en cykel! En tvåhjuling!!!
Alexander får såklart också pröva lyckan


En liten fikapaus på altan


å så ut och cykla ännu mera: