Dinner at Wilma and Molly´s 24 Februari Söndag
Idag bar kosan hem till Wilma och Molly till barnens glädje.
Vi hann inte mer än innanför dörren innan det byggdes tågbanor och bråken om broöppnandets vara eller icke vara, var ett faktum :-D


Alexander var helt begeistrad i en leksakskaffebryggare, men han tyckte det var lite stojigt plus att han inte riktigt fick vara i fred, så han gick och satte sig i ett hörn bakom en bokhylla för att få lite lugn och ro!


Som avslutning på kvällen så blev det piggelin och lite bompa
Snoryngel 23 Februari Lördag
Kl: 19:50
Idag har Tobias varit på sitt första barnkalas!
På väg till kalaset - lite försenade - kommer till bilen och "inget fönster"...nähä...tänka tänka tänka...ringer Anders...någon har knackat fönstret på bilen, jag tar volvon till kalaset. Alexander sov på soffan så Anders kunde inte gå ut.
Åker och lämnar Tobias på kalaset, Anders ringer försäkringsbolaget, jag hem så Anders kan gå ut och kolla på skadorna...- polisanmäler...ringer verkstan och har tur och får en tid kl 17.00 - det tar 1½ timme, men de fixar det där och då.
Jag tillbaka till kalaset... dricker kaffe och snackar skit. Tobias hade superkul på kalaset!!! Hem och Anders åker iväg och fixar bilen...

NU sover barnen och Anders är på väg till pizzerian...


kl: 13.30

Vårkläder 22 Februari Fredag
Idag åkte jag efter jobbet och vrålshoppade vårkläder och dyligt till killarna.
Blev vårytterkläder till Tobias och lite smått och gott i klädväg
till deras respektive födelsedagar.


Kryddor 19 Februari Tisdag
I fredags så jobbade jag till 17 eftersom våra folkvalda har bestämt att BVC måste vara tillgängligt till 17 alla veckans dagar...åhhh så nödvändigt.
I alla fulla fall så hände det så klart inte ett skit, så där satt jag ensam och övergiven och började shoppa på internet istället.....haha kan man inte gå till affären så får affären komma till mig.

Så jag shoppade kryddor. Idag kom de:


Våran Alexander har nu blivit en verkligt stor pojke *snyft*.
Han har fått eget rum och egen säng...*åh, det går så bra*Intervju 18 Februari Måndag
Idag har jag varit på ytterligare en jobbintervju...

Lutar nog kanske lite åt att jag stannar iaf...beror lite på vilkoren...Vår 17 Februari Söndag

Nu är våren här:
Hard Rock 16 Februari Lördag
Egentligen skulle vi gått på teater tillsammans med Richard och Sandra idag, men teaterbolaget tyckte att det var dagen att gå i KK på, så det bidde inget av med det.
Men eftersom barnvakt var bokad och längtan att gå fanns, så hoppade vi direkt till middagen istället. Så ett besök på Hard Rock blev det. Mycket trevligt!Vindarna vänder 15 Februari Fredag
Då har ytterligare en jobbvecka gått...på jobbet är allt upp och ner... ingen vet vad som kommer hända. Börjar känna mig lite stärkt efter allt tumult som har varit kring mig... visar sig att rikspuckot är hatad av alla och således är det inte jag som är knäpp. Nu när hon slutar, kanske... kankse man känner att det finns en möjlighet att stanna kvar...men jag tänker inte göra det utan vissa...hmmm... vad ska jag säga: promisser?!?!Håll tummarna nu! 11 Februari måndag
Ni får ha tålamod med mig nu...jag uppar inte så mkt just nu...
När livet lägger sig igen så ska jag berätta. Tills vidare får ni hålla tummarna HÅRT,
så jag får mitt nya jobb som jag har sökt!

Söta lilla Alexander håller monolger om livet :-D

Känns livet pissigt så kan man alltid shoppa lite.Nyfikna nu?! 3 Februari Söndag
Lanzarote 2008