Sjuka barn och annat smått och gott 13 Februari Fredag
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaah, fredagen den 13:e, detta kan inte sluta bra. Å andra sidan så hade jag nog min beskärda del redan igår.

Det händer ju inte så mkt här längre, anledningen till det beror till viss del på att det är maken som okuperar datorn på kvällstid. Jag har inte en fis i rymden av en chans att ta mig fram till datorn längre stunder än att glutta lite på facebook, än mindre sitta här och dröna.

Därför passar jag på nu, maken fick sovmorgon eftersom även Tobias är hemma och är risig idag, så då behöver inte han iväg till dagis med honom, så nu kommer han väl sova bort all pluggtid idag, men det ger iaf mig lite datortid :-D
Få se nu... i helgen var vi på svärmors 65-årsdag, det var mycket trevligt. Blev däremot tydligen lite rund under fötterna, men man får skylla sig själv när man sätter sig i köket och snackar X antal timmar när man väl kommit hem och tar en extra liten eller stor bayelis (hur stavas det? hjärnsläpp).

Dagen efter var man inte helt pigg och barnen skulle hämtas efter lunch, jag frågade Anders om han kunde köra:
- Ja, visst det är inga problem.
Vad bra kände jag för det fanns inte en chans i helvetet att jag tänkte göra det. Så när vi ska göra oss i ordning för att åka, så säger jag:
- DÅ kör du då!
- Helst inte, kryper det fram då....

Så det fick bli buss, pendeltåg, buss och sedan promenad hem till mamma, hämta barnen. Ta dem på tunnelbanan hem till farmor, fika och sedan vid femtiden tog vi bilen hem som vi hade lämnat där dagen innan.
Vilken cirkus - men vi gjorde ju iaf något av dagen :-D och barnen tyckte det var kul!
Måndag var det jobb, Såååååååååååååå trött, jag kunde på allvar knappt hålla ögongen öppna. Vi 13.30 när jag snart skulle iväg på hembesök så ringer telefonen, det är dagis: Alexander är sjuk och bör hämtas. Jag bokade med glädje om mitt hembesök till dagen efter och åkte hem och hämtade lillkillen. På tisdagen jobbade jag, onsdag, torsdag var jag hemma och vabbade... Torsdag ja, det var igår:

Jag och Alexander skulle hämta Tobias på dagis. Öppnar garaget och konstaterar att bilen är olåst, sätter in Alexander och ska åka väg, bilen startar till men tvärdör sedan... försöker några gånger innan jag inser att det här kommer INTE att gå!
Ringer dagis och säger att jag kommer bli sen, hem och hämtar vagnen och iväg och tar bussen till dagis (det tar ca 20 min att gå). När vi ska hem missar vi precis bussen, SÅKLART hade någon trott något annat?!
Vi går en hållplats och så kommer nästa buss så den hoppas vi på.

Hem och har det mysigt, barnen spelar lite, jag fixar middag, efter middagen målas det lite med vattenfärger. Allmänt mysigt!
Sen får Tobias dåligt mage...slut på myset. Upp i duschen.
Men det var då och sedan en gång till sedan har det varit lungt, men hemma är han idag iaf. Det skulle bara vara höjden av något att ringa till jobbet på måndag och säga att jag fortsätter väl att vabba då....

När maken väl kommer hem runt 19-tiden så ska jag berätta om bilen och i samma stund som jag berättar så går det upp ett liljeholmens - det är inte alls något fel på bilen!
Saken är den att bilen har något inbyggt säkerhetssytem: att om bilen har varit upplåst länge så startar den inte, då måste man låsa och låsa upp så går det bra.
Bilen hade ju stått OLÅST under natten, INTE FAAAAN tänkte jag på det....
Vill ni höra mer elände? Det går skit med vikten, har flummat iväg och ätit allt möjligt skit sedan helgen, fixar inte å bara gå hemma på dagarna, så idag tar jag nya tag så här inför helgen och börjar pointsa ordentligt igen!

Räcker det som uppdatering, Therese :-DKrama era barn en extra gång! 3 Februari Tisdag

Idag har jag varit på en föreläsning om shaken baby syndrom,
sett hemska bilder, hört hemska fallbeskrivningar, sett sorlig film...usch.

Krama era barn en extra gång och var glad och tacksam för vad du har!!!


Alexander berättar vad han har gjort på dagis som avslutning på dagen innan vi ska säga godnatt. Så slår han ihop händerna och säger:

- Så var det med den saken!,

lägger sig ned och säger godnatt!


Viktmässigt så går det lite sådär - det pekar ju på nedåt, men ganska så sakta.

Det är helsinforskryssningar, middagsgäster, barnkalas, 65-årsfester m.m som sätter lite käppar i hjulet. Men jag känner att det är helt ok, det behöver inte peka spikrakt nedåt, sålänge det pekar nedåt!
Uppdatering med vikten kommer ske på fredagar, OM jag orkar, om det nu är någon som bryr sig så kan man i sådana fall spana in våra vikttåg.