Badat 28 Januari Måndag
Idag var vi enligt planerna först på IKEA och sedan till badhuset. Vi hamnade i Bålsta eftersom badet i Bro behagade ha stängt dagtid på måndagar. Det var suveränt.
De hade en barnpool som var som ett lekland och sedan en vanlig barnpool, med sååå varmt vatten. Asnajs att bada i. Barnen ÄLSKADE att bada. Tobias halvlåg på en flytgrej och sparkade sig fram i vattnet: - Jag kan simma, jag kan simma! :-D
Helmysig dag.

Har kommit en bit på väg i min uppdatering av Lanzarote, men än är det många kort kvar...Borta bra men hemma bäst! 27 Januari Söndag

Vi har nu varit hemma i 2 dagar.

Det har varit två bra dagar. Vi har totalt umgåtts med barnen. Igår var vi ute på en långpromenad med flera lekparksstopp. Storhandlade (för att man liksom måste :-D).

Idag har vi tagit det lungt på förmiddagen (Anders och Alexander drev det långt och sov i lite drygt 2 timmar på dagen). Sedan gjorde vi lite picknick och gick iväg till en toppen dagisgård och lekte och fikade, men det var så GRYMT kallt, så det blev ingen lång stund vi var där. Vi har semester i två dagar till, som kommer att spenderas genom att vi imorgon ska en sväng till IKEA och sedan ta barnen till badhuset. I övermorgon kommer vi att spendera dagen på barnadiset är tanken. På onsdag är det back i business som gäller.Veckan på Lanzarote var UNDERBAR...ja, det tål verkligen att upprepas: det var UNDERBART! Man kunde knappt fatta att det var sant när vi väl kom ner och i slutet av veckan så längtade vi verkligen hem, så det var verkligen toppen.
Fint hus med pool, bra väder (varmare än vanligt, när vi brukar vara där) ja helt underbart.
Här är en bild på våran pool


Jag kommer att uppdatera massor senare med fler bilder, men inte ikväll.Semester i sikte 17 Januari Torsdag
Inne på fjärde dygnet med 40 graders feber för Alexander så började det kännas liiiite svettigt inför våran resa. Så igårkväll bar det av till närakuten, där fick Alexander inhalera, fick lite kortison och så vidare till apoteket för antibiotika.

Nu med 2, snart 3 doser så är febern borta och han är bättre. Inte så bra som man skulle kunna önska när man ska åka bort en vecka, men det får gå.
Idag har vi packat och röjt det värsta och snart är det dags. Inatt blir det sova på Arlanda och imorgon kl 07.00 lyfter planet. Så vi ses om en vecka!

Ha det så bra, det tänker vi ha! :-DSeriös nedräkning... 15 Januari Tisdag

Nedräkningen HAR börjat!
En

Två

Tre
dagar kvar...
sedan åker vi på bröllopsresa till Lazarote!
Egen villa med pool...det går inte av för hackor!


Idag ska jag på er jobbintervju... ja det är sant efter 3 månader så ser jag mig om efter ett bättre jobb, iaf ett med trevligare arbetskamrater!
Så HÅLL TUMMARNA idag är ni snälla :-DSnowracer 5 Januari Lördag
Vi vaknade vid 7-tiden, rise and shine. Linda och Axel var nog lagom imponerade, men höll god min i elakt spel ;-) och vi gick upp och käkade frukost.
Runt 10-tiden hade vi packat klart och åkte hem. Båda barnen sov i bilen på vägen hem, så när vi hade ätit lunch så gick vi ut i pulkabacken.

Personligen tycker jag att backen vi har här är i brantastes laget, men inte Tobias inte...han kastar sig oförskräckt iväg:


Han åker tillochmed över guppen...Alexander tycker också det är jätteroligt att åka, men han får inte åka själv ännu.


Tobias tycker också att det ganska bra att pappa är med i backen :-DPå besök i Ekskogen... 4 Januari Fredag
Efter jobbet så åkte jag hem och hämtade resten av familjen och så bar det av mot Kårsta...Linda och Axel har ju flyttat dit...eller snarare de har ju flyttat till Ekskogen,
vilket de vänligen upplyste oss om när vi väl VAR i Kårsta :-D.
Efter lite förvirring så kom vi faktiskt fram.

Linda i sitt kök


Lite tulpaner som de fick, väldigt tjusiga för att vara i januari.


Alexander äter en kokosboll som vi köpte på vägen.


Tobias och Alexander hjälper till att bädda

Barnen hade superkul, sprang runt och hade det skoj, klappade lite på katterna, lekte häst, åt godis och såg lite på tv. Somnade sedan sött runt 21-snåret och då fick vi vuxna lite andrum med både 1 och 2 glas vin eller dyl.
Årets första dag 1 Januari Tisdag

Såhär såg det ut på tolvslaget:


Julen 2007


På årets första dag har vi varit hem till Ingrid, Robban, Edvin och lilla Linn!
Det uppskattades av både stora och små:


Alexander blev helt betagen i den lilla flickbäbisen som Tobias kallade henne för.
Han stod länge och tittade och klappade och såg helt förälskad ut.


Lilla Linn!
På frågan till våra pojkar om de ville ha en egen sådan liten flickbäbis svarade båda: -Ja...
Anders tyckte jag kom med ledande frågor....*visslar och ser oskyldig ut*


Söta Edvin pussar på sina lillasyster som är 3 veckor gammal.


Ingrid väntar på att deras sjal ska komma med posten. Det kan man inte vänta på tyckte jag, så jag tog med mig min fleecesjal och lånade ut, såhär mysigt var det!


Sedan var det bus, bus och...

...åter bus.
Ingen ville riktigt åka hem, men tillslut var klockan slagen och vi for hem till oss.