Hemma och vänder 24 Juli Fredag
I tisdags så lastade jag in barn och packning i bilen och drog till Orsa.
Halvvägs dit så börjde jag få ont i hö. svank.
Förbannade mig själv att jag inte hade tagit med värktabletter hemifrån, så istället fick jag leta reda på apoteket i Hedemora, det var ju en historia för sig. När jag väl proppat i mig 50 mg Voltaren och 1g Panodil, bar det av till Mac Donalds.
Resan upp var INTE rolig, men det gick.
Väl uppe så fick Sture och farmor bära in all packning samt springa efter barnen, för jag satt mest där jag satt. Åt gudomligt god mat, barnen vägrade somna så jag gick och la mig tillsammans med dem vid 22-tiden, vis om att ryggen skulle vara bättre nästa dag.

Tji fick jag. Nästa dag kunde jag inte stå rakt, jag kunde i princip inte lyfta vä. ben utan att knäna vek sig på mig. Jag hade så ont när jag rörde mig så jag hade nästan tunnelseende. Farmor ringde VC - Sture fick åka ned och hämta ett par kyckor så jag iaf kunde ta mig fram utan att ramla ihop i en hög på golvet.

Kl 14.00 fick jag en läkartid. Den resulterade i panodil, voltaren samt paraflex (muskelavslappnande, sammanlagt 15 tabletter/dag), dessutom så fortsatte jag gå med kryckor den dagen. (GUD, vad jag hatar att gå med kryckor!!!!).

Vi var på Orsa Grönklitt och tittade på björnar, tigrar och isbjörnar. Vi åkte i en vagn bakom en fyrhjulning (det var skoj) runt parken. Så går det när man är halvt invalid.

I går så var vi i Nusnäs och tittade på hur de gör dalahästar, barnen fick varsin dalahäst med sitt namn målat på, lite festligt tycker jag. Efter middagen, så bar det av hemåt, vi åkte vid 17.20 och var hemma 21.30. Funkade helt ok.
Imorgon drar vi iväg på familjesemester. Äntligen har Anders semester, så nu har vi 2 veckor tillsammans. Först tänkte vi skjuta lite på starten, men vad f--n jag kan lika gärna ha ont i ryggen i tält som hemma. ( vi har stooort tält).
Så imorgon bär det av till Västervik - Öland - ev lite Gbg med kanske.
Vi får se, vädret och humöret som avgör.

På återseende!Vattkoppor del 2 20 Juli Måndag
I fredags fick Tobias vattkoppor. Så i helgen fick vi åka och tälta i mammas trädgård med det nya megatältet istället för i Nynäs, det gick det med.

Idag var vi till VC och blev sjukskrivna, så nu sparar vi en veckas semester istället :-D

Ev blir det Orsa och hälsa på farmor i morgon... vi får se...verkar mest vara intorkade blåsor kvar nu, men det kan ju alltid komma fler...