Mamma, veet du!? 29 Juni Söndag

Alexander 2 3/12 månader:

- Mamma, ska jag berätta en sak?
- Ja
- Det är inte en docka, det är min bäbis!

Man bara måste älska dem!!!
Trevlig helg 20-22 Juni Midsommarhelgen
I fredags var det midsommar då var Ingrid med familj här. Jag har aldrig sett en 2-åring bete sig som Alexander gjorde mot Linn förut. Han var HELT betuttad och satt och gosade och killade och bara ville vara nära henne. "Han sitta hos mig!" Så mysigt att se. Vi hade supertrevligt och avnjöt lunch, och fika så vi glömde bort midsommarstången och papporna tog barnen till parken istället. Efter middagen så fikade vi lite till. Kl 21.00 var Tobias så trött så han somnade i soffan, medans Alexander och Edvin röjde järnet på gräsmattan fram till 21.30 när de åkte. Linn var övertrött och hade ögon stora som tefat :-D
På lördagen cyklade vi runt Örnässjön, och tog det allmänt lungt
Idag har barnen och jag varit på plantagen 2 ggr. Mormor och morfar har varit här och Tobias som har gått och blivit lillgammal, han fäller de mest underbara kommentarerna hela tiden.
När vi hade varit påplantagen första gången så funderade jag högt och frågade Tobias:
- Hur ska vi plantera de gär blommorna nu då?
- Ja, det kan man verkligen fundera på, sa han då :-D

Barnen åt middag själva idag eftersom vi hade tänkt festa loss på pizza ikväll, så undrade Tobias varför inte vi åt.
- Jag och pappa hade tänkt att äta lite senare.
- Varför då?
- För att vi behöver få lite vuxentid
- Då kan jag lägga Alexander, så kan ni äta då!

UNDERBARA UNGE!!!!!!
Han läste faktiskt för Alexander och de var så söta, pussades godnatt och kramades. Tobias sa: - Godnatt och sov så gott, jag älskar dig, ses imorgon (hela registret) och stängde sedan dörren och så la jag honom. Alexander nöjde sig inte riktigt med det, men ändå.
Så underbart söta barn vi har!!!!

Nu kommer snart pizzan, synes!
Bilder kommer på planteringen som faktiskt blev superfin!Cyklat och middagsgäster 15 Juni Söndag
Började morgon med att svänga ihop en potatisgratäng, grenslade sedan varsin cykel med ambitionen att se hur lång tid det skulle ta att cykla till mitt jobb...hejsan! Vi kom till Kalhäll...blev iaf en tur på dryga 2 milen...alltid något. Väl hemma så blev det lunch, medans Alexander vilade så gick Tobias hem till grannbarnen och lekte.

Vid 14-tiden kom farmor och Sture och stannde på fika och middag!
Igår så regnade det en hel del...Tobias var nästan hela dagen hemma hos grannpojken 2 hus bort och jag och Alexander bakade. På eftermiddagen kom mormor och morfar förbi och lekte och fikade lite.
Jag uppdaterar inte så ofta längre. Känner inte riktigt att jag har varken ork eller tid.
Livet flyter på i snabb takt. 2 veckor till Anders och barnen har sommarlov, 3 veckor till min första semestervecka. Redan nästa fredag är det midsommar! Var tar tiden vägen? Hoppas, hoppas på fint väder denna sommar så man verkligen kan få njuta lite.

Imorgon är det dags för jobb igen och jag undrar bara när man egentligen ska få sova lite? Jag vill ha en ny säng, en MJUK säng! Anders har knyckt min säng efter sin ryggskada...så nu har inte han ont i ryggen men jag kan faan inte sova på nätterna.
De senaste 4 nätterna har jag norpat hans säng...och sovit som en GUD, men i natt fick han tillbaka den och jag sov som en kratta! Funderar på att sno Alexanders säng - den är mjuk och gosig, men då tycker jag synd om honom istället som då ska få en hård säng, å andra sidan har ju Tobias en hård säng och det går minnsan ingen nöd på honom och dessutom så väger ju småfjärtarna inget...till skillnad från min egen heffaklumpvikt.

Vad säger ni? Får jag ta sonens säng???Fuskuppdaterar 7 Juni Lördag
Jag fuskuppdaterar i efterhand - för att jag är superlat och har urtaskigt minne.

Idag var Wilma och Molly med familj här och fikade, lekte och åt middag. Trevligt som vanligt!
8 juni var Tobias på kalas hos dagiskompisen Leo. Tobias gav Leo en Spiderman docka och sedan så var jag tvungen att 2 dagar senare köpa en likadan till min egen son ....och nej det var inte för att han bad om det utan för att jag blev så satans irriterad över att han knappt fick titta på den present som han var så stolt över att hans mamma hade köpt till hans kompis. Så det så!Bada, bada, bada 1 Juni Söndag

Helgen har som sig bör i detta väder - spenderats i trädgården:
badandes, solandes och lekandes! UNDERBAR helg!