Nu ska här planeras... 13 Maj Lördag 08:44
Ja, det var sannerligen mågna turer runt detta med att köpa hus. Jisses säger jag bara. Visningen var den 7 maj, Sammanlagt enligt mäklaren så var det 6 par som var intresserade.
Den 8 maj startade budgivningen. Vi startade budgivningen med utgångspriset, sedan var cirkusen igång. Vi och EN till (tyvärr så räcker ju det) ökade sakta men säkert priset, eller snarare de ökade sakta, mendans vi la lite högre bud i en svag förhoppning om att skrämma bort någon.
Pytt, gick inge vidare... På kvällen den 8/5 sa vi 1820 000, då ville de tänka lite till dagen därpå. Jaha inte så mkt att göra. När kl var 12.30 den 9/5 och vi fortfarande inte hade hört ifrån mäklaren så ringde vi upp. Då låg budet på 1840, men hon hade inte hunnit ringa oss. Tydligen så hade det då kommit in en 3:e part i budgivningen?????!!
Jaha. vi fortsatte buda, på slutet gick det fort och vårat sista bud var 1890, när de sedan sa
1900 000 så sa vi tack och hej! Detta var vid 15-tiden. Så trist!

Vid 20-tiden på kvällen så ringer mäklaren, de som hade bjudit över oss hade dragit sig ur, så budet var nu nere på 1840...så ville vi ha huset till det priset så var det vårat.
Den 3:e parten som kom in hade tydligen lagt ett bud 1830 och sedan inte återkommit. Allt luktar skenbud lååång väg. Men det är ett skäligt pris och vi VILL ha huset så vi svalde stoltheten och sa JA! Dagen efter den 10/5 besiktade vi med hjälp av Kalle och sedan kl 17,30 samma kväll, så skrev vi kontrakt. Så nu har vi under en 3 veckors period hunnit köpa 2 ! hus på samma gata. Men detta hus är fräscht och så fint! Så nu planeras här tapeter och färg... skoj är det iaf.

Jag vill ha en bebina 4 Maj Torsdag 11:09
Åhhh, jag vill, jag vill, jag ska köpa en... men det får bli nästa månad det Tobias han har drabbats av galna kosjukan... hehe nä, men hand fot mun - sjukan eller mul och klöv- sjukan eller höstblåsor eller vad man nu vill kalla det för. Kärt barn har många namn. I vilket fall får han inte gå på dagis denna vecka heller, men nu e iaf Anders hemma också. som tur är så mår han inte dåligt iaf utan han röjer på som vanligt! Jag tog Alexander och flydde hemmet igår, först BVC och läkarbesök - allt bra. Sedan vidare till skolan i huddinge och käka lunch med Tessan och Helena, mkt trevligt. Innan jag åkte hem så for jag förbi Therese och tog en fika i vårsolen samt lånade deras babygym.
Sedan hem och nu var det Anders tur att åka iväg, bla på husvisning på Glimmerstigen 30. Så nu får vi se, budgivningen lär börja på måndag...*spännande* Trist nog är det inte inflyttning förräns i sep. men det går det med. Nu skall här lagas lunch.