Trevlig dag 25 Maj Måndag

Inte nog med att man har pollen som Tobias säger, utan nu är man förkyld oxå...ni kvinnor pratar om att föda barn...
ni skulle bara veta..... haha hahah
Nä, förkylningen har bara satt sig på stämbanden, så jag låter som en tonåring i värsta perioden av målbrottet.

Eftersom Anders går sin sista vecka i skolan nu, innan han är officiell trafiklärare så innebär det att han lämnar och hämtar på dagis och det ger oss möjlighet att sova en HEL timme längre på morgonen! Fatta hur länge en timme på morgonen är, helt SJUKT mkt tid.

Alexander som ska börja på storabarnsavdelningen på dagis efter sommaren, var för första gången och hälsade på, på sin nya avdelning idag. Stor händelse!!!

När jag kom hem så var bara Anders och Alexander hemma.
Tobias hade gått hem till Felix.
Alexander tog sitt första premiärdopp i poolen på tomten. Han satt blå om läpparna och skakade efter en halvtimmes bad och hävdade med bestämdhet att han minsann inte alls frös. :-D

Efter middag så skulle vi cykla och hämta hem stora sonen, men det slutade med både kaffe och bullkalas hemma hos Felix. Nu sitter jag här nyss hemkommen och klockan är 20.30. Waaay past bedtime!Pollen 13 Maj Onsdag


Ja, dagarna går... Dagen efter att Tobias fyllde 5 år så var släkt och vänner här och firade hans stora dag. Helgen efter var det kalas för dagiskompisarna.
Det var 3:e helgen på rad med kalas. Vi är inte direkt sugna på tårta här hemma längre.

Helgen som var, var Anders på grillkväll med nya jobbet. Jag och barnen gick på bio och såg Bolt. Barnen var djupt imponerade abv filmen. Alexander tyckte den var roligt läskig, Tobias tyckte bara den var rolig. Trevlig dag med barnen var det iallafall.
I söndags var det en riktigt blåsig dag, så då packade vi picknickkorgen, gränslade cyklarna och for ut på picknick och flög drake. Klart uppskattad aktivitet!

Annars jobbar vi mest!

...och jag och Tobias äter allergimedicin...