Sjukt barn och datorknix 31 Oktober Fredag
Den senaste veckan har jag varit hemma med sjuk Alexander som insjuknade på 5 minuter förra lördagen med 40 grader och svår huvudvärk, det hela kändes mycket obehagligt eftersom han låg i soffan och vred sig av smärta. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen som tyckte vi skulle åka till Danderyd akuten. Så, så blev det: jag ringde Anders som fick komma hem med Tobias från gymnastiken och så bar det av. Alexander som fått alvedon var ganska pigg när vi väl kom fram...och såklart var det inget fel på honom (bortsett från 40 grader i temp då). Anders och Tobias åkte hem med mig och Alexander och så åkte de vidare till Mac Donalds och Mulle Meck och hade en heldag.

I måndags så dammade jag på övervåningen och städade köket: GRUNDLIGT, det var VÄLBEHÖVLIGT! Alexander han låg på köksgolvet och sov.
I tisdags så hände det inte så mycket alls.
I onsdags så bestämde jag mig för att det var dag för storstädning av datorn, detta har jag väntat med länge, men nu så var det dags, det slutade med att ljudet försvann och att internet (den trådlösa versionen) inte fungerade... Hmmm...ringde brorsan: KOM HIIIIIT!

Vilket han snäll som han är gjorde igår, han satt mellan 16-20.30 igårkväll. Så, nu har vi ljud, men internet krävs det en kabel för...TRIST!

Idag är Alexander helt feberfri och Tobias har också fått vara hemma idag.
Helhysteriskt :-) Jag har nu varit hemma från jobbet och vabbat en hel vecka - det har aldrig hänt förrut! Tur man lyckats fått lite gjort iaf.

Imorgon kommer farmor och Sture och fikar lite, eftersom det blev inställd förra lördagen. Det ska bli trevligt!

Jo, en sak till, ni som läser här, var snälla och släng iväg ett mail till mig eftersom det var en annan tabbe jag gjorde....jag har inga mailadresser kvar!Lägga ned!? 17 Oktober Fredag

Skrev ett långt inlägg här om att jag tänkte sluta blogga, just nu händer det ju inte så mkt alls här. Men jag gör ju inte detta för att mitt liv är så obeskrivligt intressant för allmänheten, utan för att detta är ett bra sätt att dokumentera mina 2 yrväders framfart här i livet!

Just nu är inspirationen dock inte på topp och jag skriver små minneslappar istället med allt underbart som barnen säger...vet att min mamma körde med den taktiken med min bror...fungerar inte så superbra, spec. när man som hon inte skrev datum på lapparna :-D
Men iaf!

Livet lever dock bra med oss annars. Anders är ute på praktik, jag trivs med jobbet och får beröm av chefen, och barnen trivs med livet och frodas. I helgen ska de till mormor och morfar och vi ska ut på restaurang och fira min 30-årsdag (om det var någon som missade att jag fyllde det i aug!) och Anders 33-årsdag. Det ska bli trevligt!

Fett coolt som Tobias skulle ha sagt :-D