Nytt 30 april Onsdag
Så... nu har jag iallafall sent omsider uppdaterat Alexanders 2-årskalas. Det ligger även nya kort under från då till nu, nytt under: Sagt och gjort av Tobias. Dessutom så kan du läsa om Tobias 4 års kalas m.m.

Dessa 2 kort är en månad gamla, men så underbara så de kommer nu istället:

Igår den 29 april hade vi grillpremiär!

Fullt ös 27 april Söndag
För 2 dagar sedan så fyllde Tobias 4 år!!!Det firades med barnkalas igår och inställt släktkalas idag (Anders sjuk).

Hade jag bara lite mer ork till att fixa med datorn så skulle jag uppdatera om kalaset - men jag ids inte. Det känns bara som en stor jobbig grej just nu, så därför tänker jag låta bli. Min förhoppning är att jag på onsdag när jag kommer vara hemma några timmar på egen hand kanske kan finna lite inspiration att uppdatera barnens födelsdagar.

Annars så rullar livet på, vid fint väder så är vi såklart ute och cyklar och leker i parken och njuter av livet rent allmänt.

På återseende!Bäbis 24 april Torsdag
Alexander älskar dockor, så han fick en egen docka i helgen - det är numera hans bäbis,som han kör omkring med mest hela tiden, sätter på pottan, kramar och sover tillsammans med. - Jag älskar min bebis!
Fint väder 20 april Söndag

Idag har det varit underbart väder. Anders har byggt på altan med Alexander till hjälp och Tobias och Adam har lekt på tomten.
Fint väder och underbar altan att njuta på i vårvärmen:


Alexander ser till att pappa inte får slut på spikar :-D


Alexander och pappa bygger staket
Full fart 19 april Lördag
Alexander har gått från att igår vara sängliggande i soffan med stirrade blick i behov av tvångsmatning med vätska till att fara fram som ett litet yrväder idag. Så man kan ju säga att han mår bättre :-D Skönt det!

Och jag har avslutat min babymassage kurs så nu ska jag "bara" genomföra en examination så kan jag hålla privata kurser sedan om jag vill!Vi lever....typ 17 april Torsdag
Tänkte mest bara tala om att vi lever. Jag är på babymassagekurs sedan 2 dagar och har 2 dagar kvar. Något som jag ev måste avbryta bara för att Alexander är så grymt dåligt. Han får inte behålla något. Allt rinner rakt igenom honom. Han har nu haft diarre sedan i måndags och han får inte behålla något. Bajset är som vatten...han ligger i soffan och stirrar tomt framför sig...Idag har Anders tvångsmatat honom med vätskeersättning....blev väl lite bättre - så han började dricka själv...och det kom ut lika fort igen... Skinnet nästan hänger och revben sticker ut. Han ser helt enkelt för eländig ut. Får se om det blir akuten inatt eller imorgon eller om han ska komma runt detta själv.

Så, så är det här.Underbart 4 april Fredag
Min första lediga fredag!(nu när jag gått ned i arbetstid) Underbart! Barnen var ledig från dagis och lagom till lunchen så åkte vi hem till Ingrid och åt lunch, lekte och fikade och lekte ännu mer hela dagen. Klart lyckat och det måste vi göra om.

Idag så fortsatte ju det fina vårvädret, så vi packa in oss i bilarna och jag handlade blommor och Anders mera virke till altan. Väl hemma igen så var vi ute och cyklade, spelade fotboll och bara "var". Efter lunchen så sov Alexander samt att Tobias fick sig en "liten" tillsägelse för att han varit ute på bilvägen när han letat efter mig och Alexander.
- Men jag gick på sidan, jätteförsiktigt.... men ååååååååååååhhhhhhhh!

När Alexander vaknat så gick jag och barnen ut igen och sedan var vi ute hela eftermiddagen. Superskönt. Jag planterade blommor och sprang efter barn, både Tobias och Alexander lekte med alla andra barn, Tobias skaffade sig flera bekanskaper i samma ålder. Alexander han hängde på så gott han kunde och trallde runt en del själv med. :-D

När Anders kom tillbaka från 3:e turen till affären så möttes han av Alexander och ett gäng ungar som han inte kände igen, jag stod 3 hus bort och pratade och Tobias var i lekparken :-D Härligt!Nya glasögon 1 april Tisdag

I helgen fick Tobias nya glasögon.
Kolla in skillnaden i tjocklek på glasen...sanslöst!

De tunna är de nya :-D

Egentligen skulle jag uppdatera lite om våran trevliga söndag på promenad i skogen, men nu börjar straxt Let´s dance som jag tyvärr måste se ;-) Så det får bli en annan gång.