Årets näst sista dag 30 December Tisdag

Snart är 2008 slut...
Julafton var som sig bör trevlig med gott sällskap, mat i överflöd, klappar till barn och vuxna. Lyckad helt enkelt, vissa firade mer än andra.
(Längre fram i livet ska jag lägga upp bilder på julafton 2008 under högtider, men det får bli någon annan gång, i dagsläget har jag inte ens laddad ned dem från kameran i datorn...så hög är nivån!)

Juldagen flöt i lugnets tecken, en liten promenad hanns dock med. På annandan så blev det längre promenad på 2½ timme. Sen ringde mormor och undrade om hon och morfar kunde låna barnen från lördag till söndag. Det fick de!
Vi lämnade barnen hos mormor och morfar efter lunch och åkte sedan till stan och strosade i Gamla stan, käkade på ett mysigt fik vid Slussen, tog en sväng på monteliusterassen, förbi coop och inhandlade lite västerbottenpaj, med löjrom, creme fraschie och rödlök samt mumsig cheesecake, vidare till Bauhaus och inhandlade ny vardagsrumslampa. Hem, städade lite... sedan bänkade vi oss framför tv:n och SVULLADE!!!

Sov...håll i er i 12 timmar...upp käkade nybakat bröd och sedan gick vi och la oss igen. HAJA LYXEN! Låg och läste och bara njöt av att vara så LAT! Masade oss inte upp förräns vi var tvungna att åka hem till mamma vid 16-tiden för att käka middag tillsammans.

Igår och idag har jag jobbat. Nu är jag ledig i 7 dagar, det ska bli skönt. Imorgon bär det av hem till Edvin och Linn med familj för lite nyårsfirande. En citronmarängpaj står på menyn till efterrätt som jag ska laga imorgon.

Vi ses på andra sidan midnatt!
...och 2009 tar sin början!
Gympa och pepparkakor 13 December Lördag

Idag var det avslutning på minigympan som barnen har gått på under hösten:Så duktiga killar jag har. Alexander vågar till och med gå balansgång själv.


Våran lilla klätterapa :-D

på eftermiddagen så bakade vi pepparkakor och gjorde pepparkakshus:

Lucia på dagis 12 December Fredag

http://bilder.glimmis.net/#4
... 8 December Måndag

Jaha ja, då var det december. Herre min skapare. VAR TAR TIDEN VÄGEN???!?!?!?!

Nåväl, julklapparna är köpta, pengarna är slut och snart kommer tomten!
Helgen som var spenderades till viss del på Aquaria på lördagen och till viss del hemma hos farmor på söndagen. Trevlig helg, så mycket mer har inte hänt.

Jo just det jag har spenderat sjuka summor pengar på att plågas i tandläkarstolen...
livet är för djävla roligt!

Som avslutning så lägger jag ut denna mysiga bild:


Sådan far sådan son!


Vill du se när vi bakar lussebullar?
Eller kanske nya fina kort på pojkarna?